Tak fordi du kiggede ind...P.J. skovværktøj blev startet tilbage i 1968 af Per S. Jørgensen, bedre kendt som Per Skovsav.

Per Skovsav eller bare PJ, drev forretningen igennem 40 år indtil 2008, og dannede dermed grundlaget for firmaet, som i dag stadigvæk betjener, servicerer og leverer de velkendte OREGON produkter, til alle de bedste skov-, have- og parkforretninger, samt salgs- og serviceværksteder i hele Danmark. 

De kendte og gennemtestede Oregon produkter, som for langt størsteparten, er tilstede på det velassorterede lager i Nørresundby, fremsendes fra dag til dag, via stabile, omhyggelige og hurtige transportører, direkte til den endelige destination hos enten vores aut. forhandler eller dennes kunde.

Ordentlighed er vores måde at være på og samtidig ikke et begreb hos os, som kan gradbøjes. Dette afspejles i alle vores produkter, hvor holdbarhed, kvalitet og merværdi, alle er betegnende nøgleord - uanset hvilket varemærke vi lagerfører, finder kun det bedste vej til vores lagerhylder.

Du betjenes i hverdagens almindelige travlhed, af vores meget dygtige ansatte, som alle er uddannede indenfor faget af enten os selv eller af andre førende firmaer indenfor vores branche.

Du har derfor og uden sammenligning Danmarks mest velassorterede reservedelslager, branchens mest erfarne og ganske sikkert også dygtigste hjælpere til din rådighed, i den altid hektiske dagligdag det er, at arbejde indenfor skov-, have- og parkbranchen.

Vores konsulenter kender din forretning fra deres besøg hos dig, og vi gør alle sammen alt, hvad vi kan for at gøre din hverdag lettere.

Vores store force er nemlig, at vi ud fra vores egne og mangeårige erfaringer indenfor branchen, kender dine udfordringer i dagligdagen og derfor ved, hvad der skal til, for at hjælpe både dig og din forretning bedst muligt. Forretningsmæssig sparring og derigennem udveksling af erfaringer med vores dygtige konsulenter, er en væsentlig del af pakken hos os.  

P.J. skovværktøj er desuden en 100% danskejet, selvstændig og fuldstændig uafhængig virksomhed. 

Vi kan bare lidt mere end de fleste, og du fortryder kun, at du ikke kom til os noget før....

Vi har ikke alt, men kun det bedste...


Med venlig hilsen


Michael Manniche